MATKAILUAJONEUVOT

Bergvikin kartanolle on valmistunut karavaanialue kesäkuussa 2023. Matkailuauto- ja vaunupaikkoja alueella on 24. Jokainen paikka on sähköistetty ja tontitettu. Kentän välittömässä läheisyydessä on vesipiste, jätepiste sekä kemiallisen WC:n tyhjennyspaikka.

Lähietäisyydellä sijaitsevassa Kumranin rakennuksessa on asiakaskäyttöön keittiötila, jossa on mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja tiskikone sekä wc ja -suihku. Kartanoalueella on useampia grillipaikkoja sekä kesäkeittiö. Kesäkeittiöstä löytyy kaasugrilli, puuhella, keittolevy sekä ruokapöytä. Kesäsesonkina miehille ja naisille on omat saunavuorot Aapelin järvenrantasaunassa: naistenvuoro klo 18.00-19.00, sekavuoro klo 19.00-20.00 ja miestenvuoro klo 20.00-21.00. Lisäksi Aapelin saunaa sekä Riitan saunaa voi vuokrata yksityiskäyttöön saunavuorojen ulkopuolella. Katso lisätietoja saunoista täältä: SAUNAT

Kesäisin kartanolla voi esimerkiksi samoilla metsissä ja opastetulla luontopolulla, pyöräillä maastossa, uida, meloa, soutaa, makoilla nurmikoilla ja ottaa aurinkoa, kalastaa soutuveneillä tai vain olla rauhassa luonnon helmassa. Kaikki kartanon piha-alueen aktiviteetit ja pihapelit ovat asiakkaiden käytössä.

Talvella Aapelin saunalla pidetään avantoa. Myös esimerkiksi pilkkiminen onnistuu hienosti varsin kalaisella Hirsjärvellä. Lähimmät valaistut hiihtoladut sijaitsevat Muurlassa vain 10 minuutin ajomatkan päässä Bergvikin kartanolta. Jää- ja lumitilanteen salliessa alueelle pyritään auraamaan ja lanaamaan hiihto- ja retkiluisteluradat.

Kartanon ravintola on auki kesäsesonkina, talvikaudella tilauksesta. Kartanon kesäkahvila on avoinna ti-su klo 12.00-18.00.

Paikat varataan ja maksetaan nettikaupassa. Majoitusvuorokausi alkaa klo 14 ja päättyy klo 12. Noudatathan check-in ja check-out aikoja; alueella ei ole ylimääräistä parkkitilaa matkailuajoneuvoille.

Nettikauppaan pääset tästä!

Tervetuloa!

Hinnat 2023:
Paikkamaksu 22 € (alennus SF-Caravan tai Camping Key kortilla 2 €)
Paikkamaksu sisältää YHDEN henkilön henkilömaksun.
Lisähenkilöt 3 €
Sähkö sisältyy hintaan. Kesäkaudella (juhannuksesta koulujen alkuun joka päivä sekä kesäkuun alusta juhannukseen ja koulujen alusta syyskuun loppuun) rantasaunavuoro sisältyy hintaa (miesten ja naisten erilliset vuorot), muina aikoina saunat vain tilauksesta (maksullinen).

Lisäpalveluna voit varata pöydän myös Kartanon aamiaiselle, hinta 20 € / hlö.

Viikkopaikka
- 20 % hinnaston hinnasta

Kuukausipaikka
- 30 % hinnaston hinnasta

Talvikausipaikka 1.9.-30.4. (kesäajalle/muulle ajalle kausipaikkoja ei myydä)

Paikkamaksu 750 €, ei erillistä henkilömaksua. Sähkö kulutuksen mukaan + 30 c/kWh. Hinta sisältää paikkamaksun ja saunojen/avannon käytön erikseen erillisen sopimuksen mukaisesti (itselämmitysperiaatteella).

Kausipaikkojen varaukset ja tiedustelut numerosta 0453159331 tai sähköpostilla tommi.korkala@bergvikinkartano.fi.

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.