RAUHALLISTA YÖPYMISTÄ

MATKAILUAJONEUVOT

Bergvikin kartanoalueelle valmistuu tasokas ja maltillisen kokoinen karavaanarialue keväällä. Avajaisia vietetään 1.6.2023. Matkailuauto- ja vaunupaikkoja alueella valmistuu 24. Jokainen paikka on sähköistetty ja tontitettu. Kentällä on lisäksi vesipiste sekä kemiallisen WC:n tyhjennyspaikka.

Lähietäisyydellä sijaitsevat huoltorakennustyyppiset tilat, joissa voi esimerkiksi peseytyä, tiskata astioita ja valmistaa ruokaa. Kartanoalueella on useampia grillipaikkoja. Tikvan alakerrassa sijaitsee lehti- ja televisiohuone, jossa voi oleskella ja viettää leppoisaa aikaa.

Kesäaikana käytössä ovat miesten ja naisten erilliset saunavuorot Aapelin saunassa, talviaikana saunoja voi vuokrata yksityiskäyttöön. Lisäksi karavaanikunnat voivat vuokrata Riitan saunaa yksityiskäyttöön myös kesäkaudella.

Kesäisin kartanolla voi esimerkiksi samoilla metsissä ja opastetulla luontopolulla, pyöräillä maastossa, uida, meloa, soutaa, makoilla nurmikoilla ja ottaa aurinkoa, kalastaa soutuveneillä tai vain olla rauhassa luonnon helmassa.

Talvella saunoilla pidetään avontoja, metsässä talvipyöräreittejä, järvellä latuja ja retkiluisteluratoja (säävarauksella). Myös esimerkiksi pilkkiminen onnistuu hienosti varsin kalaisella Hirsjärvellä. Lähimmät valaistut hiihtoladut sijaitsevat Muurlassa vain 10 minuutin ajomatkan päässä Bergvikin kartanolta.

Kartanon ravintola on auki kesäsesonkina, talvikaudella tilauksesta. Katso ravintolan aukioloajat tästä!

Erityisesti kesäkaudella suosittelemme paikan varaamista etukäteen joko nettivaraamosta, puhelimitse tai sähköpostilla (kts. yhteystiedot).

Tervetuloa!

Hinnat 2023:
Paikkamaksu 30 € (alennus SF-Caravan tai Camping Key kortilla 2 €)
Henkilömaksu aikuinen 6 €, lapsi alle 15 v. 2 €
Sähkö sisältyy hintaan. Kesäkaudella 1.6.-31.8.2023 rantasaunavuoro sisältyy hintaa, muina aikoina saunat vain tilauksesta (maksullinen).

Viikkopaikka 
- 20 % hinnaston hinnasta

Kuukausipaikka
- 30 % hinnaston hinnasta

Talvikausipaikka 1.9.-30.4. (kesäajalle/muulle ajalle kausipaikkoja ei myydä)
Paikkamaksu 850 €, ei erillistä henkilömaksua. Sähkö kulutuksen mukaan + 30 c/kWh.
Kausipaikkojen varaukset ja tiedustelut numerosta 0453159331 tai sähköpostilla tommi.korkala@bergvikinkartano.fi.

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.