SUOMEN MAKEIMMAT LÖYLYT?

SAUNAT

Aapelin sauna

Aapelin sauna on Bergvikin rantasaunoista suurin. Löylyihin mahtuu kerrallaan jopa kymmenen ihmistä. Saunalle tulee juokseva vesi ja suihkutilassa on kaksi suihkua. Pukuhuone on tilava ja lattia lämmitetty. Terassi on koko saunan mittainen ja lähes veden päällä. 

Saunalla on oma hiekkaranta sekä laituri. Talvisin saunalla on avanto, joka ulottuu laiturin päästä hiekkarannalle.

Saunassa on juuri uusittu iso Harvian Legend sähkökiuas yli 200 kg kivimäärällä. Lämpöä riittää kovemmankin saunojen tarpeisiin aivan varmasti.

Tila ei ole anniskelualue, joten omat juomat ja syötävätkin voi tuoda mukanaan. Ruokia saunalle voi tilata kartanon ravintolasta tai nauttia ravintolan palveluista kartanon päärakennuksessa ennen tai jälkeen saunomisen.

Aapelin saunaa voi vuokrata yksityisesti ympäri vuoden. Kesällä kartanon majoittujille saunavuoro kuuluu hintaan (mies- ja naisvuorot) ja sesongin ulkopuolella majoittujille saunavuokra on huomattavasti edullisempi.

Hinnat 2023:
Saunan vuokra lämmitettynä (3 h)
190 € (1-12 hlö)
Lisätunnit + 70 € 
Pyyhkeet + 5 € per hlö

Majoittujille sesonkina 60 € per tunti.

Hinta sisältää saunan vuokran, saunan lämmityksen, talvella avannon käyttöoikeuden, laudeliinat, pesuaineet sekä loppusiivouksen.

Riitan sauna

Riitan sauna sijaitsee aivan järven rannalla omassa rauhassaan. Saunassa on pieni tupa/pukuhuone takalla, erillinen pesuhuone sekä saunahuone. Lauteille mahtuu yhtäaikaisesti löylyttelemään kolmesta neljään ihmistä.

Kesäaikana saunan pesuhuoneeseen tulee juokseva vesi, talviaikaan vesi tuodaan kantovetenä järvestä. Saunassa on puukiuas ja vesi lämmitetään puulla muuripadassa. Löylyt ovat ilmavat, maittavat ja pehmeät; saunan löylyjä on kehuttu "ehkä jopa maailman parhaat löylyt" toteamuksella useammin kuin kerran!

Saunalla on viihtyisä vilvoitteluterassi ja laituri suoraan terassilta järveen. Talvisin Riitan saunalla pidetään kastautumisavantoa.

Aurinko laskee saunan terassille, joten näkymät järven yli ovat uskomattoman upeat.

Riitan saunalla ei ole anniskeluoikeuksia eli omat juomat voi tuoda saunalle. Syötävää voi tilata kartanon ravintolasta tai nauttia evästä ennen tai jälkeen saunomisen kartanon ravintolassa. Myös omat eväät voi tuoda saunalle.

Riitan sauna on vuokrattavissa ympäri vuoden.

Hinnat 2023:
Saunan vuokra lämmitettynä (3 h)
190 € (1-6 hlö)
Lisätunnit + 50 €
Pyyhkeet + 5 € per hlö 

Majoittujille sesonkina 60 € per tunti. 

Hinta sisältää saunan vuokran, saunan lämmityksen, talvella avannon käyttöoikeuden, laudeliinat, pesuaineet sekä loppusiivouksen. 

Ainon saunamökki (Zoran)


Ehdottomasti yksi suosituimpia kartanon vuokrakohteita!

Saunamökissä on erillinen pesuhuone ja sauna, juokseva kesävesi, tupa kahdella majoituspaikalla sekä pieni keittiö. Terassi on aivan veden rajalla ja koko talon levyinen. Rannassa on oma laituri uimaportailla.

Saunaa vuokrataan vain viikonloppuisin ja viikkovuokrauksella huhtikuusta lokakuun loppuun. 

Hinnat 2023:
Viikonloppu (pe-su) 290 €
Viikko (su-su) 590 €

Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivouksen.

Ainosta voit myös pyytää tarjouksen pidempiaikaisesta majoituksesta.

Neljäs Kartanon saunoista sijaitsee Honkaniemen (Ekron) rannalla ja sitä vuokrataan toistaiseksi vain Honkaniemen vuokraajille.