ERILAISIA VAIHTOEHTOJA

MAJOITUS

Bergvikin kartanoalueella on useita eri majoitustiloja ja -rakennuksia. Kartanoalueella voi yöpyä yhtäaikaisesti 77 henkilöä. Yksittäismajoittujille voimme tarjota eri hintaisia ja eri tasoisia vaihtoehtoja - jokaiseen makuun on hyviä vaihtoehtoja. Voit pyytää myös tarjouksen koko majoituskapasiteetin varaamisesta. Tervetuloa!

Kartanon päärakennus

Kartanon päärakennuksessa sijaitsevat kartanon ravintola sekä juhlasalit. Yläkerrassa sijaitsevat majoitustilat.

Kartanon päärakennuksen toisessa kerroksessa on kolme isoa ja tasokasta huonetta: Retro ja Kartanon sviitit.

Kartonan sviitit ovat kartanon arvokkaimmat huoneet, jossa on myös oma parveke järvinäkymin. Sviitissä on kaksi huonetta. Kummassakin huoneessa oma WC ja parvekkeellisessa huoneessa myös suihku. 

Hinnat 2023:
Retro 199 € (max. 2 hlö)
Kartano sviitit 299 € (max. 4 hlö)

Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet sekä Aapelin rantasaunan käyttöoikeuden sesonkina. Riitan saunan voi vuokrata yksityiskäyttöön.

Honkaniemi (Ekron)

Kartanoalueen itäosassa sijaitsee omassa rauhassaan ja rannan välittömässä läheisyydessä upea noin 130 m2 lomakoti Honkaniemi.

Honkaniemessä on kolme makuuhuonetta, upea sali suurella takalla, keittiö sekä erilliset suihku- ja WC-tilat. Rannassa on oma pieni puulämmitteinen sauna ja laituri. Honkaniemessä on koko talon levyinen terassi, jossa on grilli, ruokapöytä kuudelle sekä oleskelutuoleja. Näkymät ovat suoraan Hirsjärvelle ja tietenkin vertaansa vailla.

Honkaniemeä vuokrataan viikonloppu- ja viikkokäyttöön huhtikuusta lokakuun loppuun ja vain viikkovuokrauksella juhannuksesta elokuun puoliväliin.

Hinnat 2023:
Viikonloppu (pe-su) 490 €
Viikko (su-su) 1 190 €

Liinavaate- ja pyyhesetti + 15 €/hlö.
Loppusiivous + 150 €.

Honkaniemestä voit myös pyytää tarjouksen pidempiaikaisesta majoituksesta. 

Saba (Uusi Aitta)

Saba on kartanoalueen uusin rakennus. Rakennuksessa on yhdessä tasossa kolme kahden hengen huoneistoa ja yksi kolmen hengen huoneisto. 

Jokaisessa huoneistossa on tilava keittiö hyvin varustein sekä tilava WC- ja suihkutila. Saban vuokrattavat huoneistot soveltuvat myös erittäin hyvin liikuntaesteisille.  

Hinnat 2023:
149 € 1-2 hlö
169 € 3 hlö

Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet sekä Aapelin rantasaunan käyttöoikeuden sesonkina. Riitan saunan voi vuokrata yksityiskäyttöön. 

Saban huoneistoista voit myös pyytää tarjouksen pidempiaikaisesta majoituksesta.

Kumran (Ometta)

Kumran on iso, oma erillinen rakennuksensa kartanon päärakennuksen välittömässä läheisyydessä.

Kumranin toisessa kerroksessa on 14 kappaletta 1-3 hengen huoneita, yhteiset wc- ja suihkutilat sekä alakerrassa asiakaskeittiö. Kumranin alakerrassa sijaitsee myös valmistuskeittiö ja yksi kartanon suurimmista juhlatiloista. Kumranissa mahtuu majoittumaan yhtäaikaisesti 27 henkilöä ja juhlimaan jopa 90-100 henkilöä kerrallaan.

Kumrania voi vuokrata huone kerrallaan erittäin edullisesti ympäri vuoden. Kumran on myös erittäin suosittu kohde ryhmävuokrauskohde leireissä, häissä ja juhlissa - juhlat ykköskerroksessa, vieraiden majoitus kakkoskerroksessa.

Hinnat 2023:
49 € 1 hlö
69 € 2 hlö
89 € 3 hlö 
Kaikki huoneet 990 € 
Kaikki huoneet + juhlasali 1 490 €

Liinavaate- ja pyyhesetti + 15 €/hlö. Loppusiivous + 150 € (yksittäishuoneen vuokrauksissa siivous kuuluu hintaan).

Voit pyytää tarjouksen pidempiaikaisesta vuokraukseta joko yhdestä tai useammasta huoneesta tai koko rakennuksesta.

Pehtoori (Tikva)

Pehtoorin talon alakerrassa sijaitseva kahden huoneen ja keittiön huoneisto on erittäin tyylikkäästi sisustettu ja hyvin varusteltu. Suihkuhuone on remontoitu ja kaakeloitu vastikään. Pehtoorin asunto on yksi kysytyimmistä vuokrauskohteistamme eikä syyttä!

Pehtoorista avautuvat huikeat näkymät nurmikentän yli järvelle. Pehtoorin sijainti on kartanoalueen keskellä, mutta kuitenkin omassa rauhassaan.

Hinnat 2023:
169 € 1-2 hlö

Hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet sekä Aapelin rantasaunan käyttöoikeuden sesonkina. Riitan saunan voi vuokrata yksityiskäyttöön.

Pehtoorin asunnosta voit pyytää myös tarjouksen pidempiaikaisesta majoituksesta.

 Ainon Saunamökki (Zoran)

Idyllinen ja ihana pieni saunamökkimme Aino sijaitsee niin rannalla kuin mökki voi vain olla.

Mökissä on pieni keittiö, tupa kahdella sängyllä sekä tietenkin puulämmitteinen sauna.

Aino sijaitsee kartanoalueen itärajalla täysin omassa rauhassaan. Aino on yksi suosituimmista vuokrakohteistamme eikä syyttä. Aino on oma ranta ja oma laituri, näkymät koko talon levyiseltä terassilta ovat huikeat.

Ainoa vuokrataan viikonloppu- ja viikkokäyttöön huhtikuusta lokakuun loppuun ja vain viikkovuokrauksella juhannuksesta elokuun puoliväliin.

Hinnat 2023:
Viikonloppu (pe-su) 290 €
Viikko (su-su) 590 €

Liinavaate- ja pyyhesetti + 15 €/hlö.
Loppusiivous + 150 €.

Ainoa voit myös pyytää tarjouksen pidempiaikaisesta majoituksesta.