JUHLIEN ASIANTUNTIJAT

Bergvikin kartano on suosittu juhlapaikka. Meiltä taittuvat hienosti häät, syntymäpäivät, polttarit, kaverijuhlat kuten myös kastejuhlat ja siunaustilaisuudetkin.

Pienet ja isot ryhmät

Tilaisuudet 10-100 henkilölle

Bergvikin kartanolla sijaitsee useita juhlasaleja. Pienimmät ryhmätilat soveltuvat noin 10 hengen tilaisuuksiin, suurimmat yhtenäiset tilat jopa 100 hengen tilaisuuksiin. Bergvikin kappelissa esimerkiksi häitä mahtuu juhlimaan 100 vierasta omilla penkkipaikoillaan.

 Majoituspaikkoja kartanolta löytyy kesäaikaan noin 80 henkilölle. Saunoja alueella on neljä, joista kaksi vuokrattavissa erikseen yksityiskäyttöön, rantaviivaa kymmeniä metrejä ja hyvin hoidetut nurmialueet juhlijoiden käytössä esimerkiksi pelejä tai esiintyjiä varten.

Oli tilaisuutesi pieni tai iso, hoidamme hommat kunnialla ja ammattitaidolla alusta loppuun.

Täyden palvelun tilaisuus vai omin eväin?

Osaan tiloihin voit tuoda omat ruoat ja juomat

Bergivikin kartanolla työskentelevät rautaiset ravintola- ja majoitusalan ammattilaiset. Kartanon isännällä on vuosien kokemus tasokkaiden tilaisuuksien houstaamisesta. Työntekijämme valikoidaan pieteetillä - onnistuminen on pääasia. 

Kartanon ravintolat toimivat erilaisten tilaisuuksien makuelämysten parissa, mutta juomahuollosta voi tilaaja huolehtia suurimpaan osaan tiloistamme itse.

Ohjelmapalvelut hoituvat myös toiveiden mukaan kauttamme, kuten myös erilaiset tapahtumatekniikkaan ja tilaisuuksien kalustamiseen liittyvät tarpeet.