AKTIVITEETIT

Bergvikin kartano sijaitsee kalaisen ja puhdasvetisen Hirsijärven rannalla. Toiminta järvellä on ympärivuotista. Kartanon parkkipaikalta lähtee Bergvikin kartanon luontopolku, jonka varrelta löytyy laavu. Maastoa käytetään myös muunlaiseen retkeilyyn. Meillä voit kalastaa, uida, saunoa, pilkkiä, hiihtää, maastopyöräillä kesät talvet, retkiluistella, meloa, soudella tai vain olla ja nauttia.
Kysy edullisista majoitusta kartanolla! Hinnat alk. 49 €/vrk. 

Järvellä hiihtoa, uintia, kalastusta ja melontaa

Kesäisin meillä on vuokrattavana kaksi soutuvenettä ja kaksi kanoottia. Soutelun ja melonnan lisäksi voit myös kalastaa. Hirsjärvi on varsin kalaisa. Muistathan huolehtia kalastuslupasi kuntoon!

Kartanolla on hyvin hoidetut nurmialueet. Nurmialueilla voit pelata jalkapalloa, sulkapalloa, mölkkyä, heitellä frisbeegolffia tai vain olla lökötellä ja ottaa aurinkoa!

Kysy edullisista aktiviteettipaketeistamme!

"Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt!"

Kyllä, nimittäin Bergvikissä on opastettu luontopolku, joka on noin 4 kilometrin pituinen. Luontopolku on merkitty punaisin merkein. Reitin varrella on iso laavu ja gillipaikka ja ulkohuussi. Omat polttopuut on hyvä varata matkaan. Voit kurkata yhden asiakkaan kokemuksen luontopolulta tästä!

Muistathan jokaisenoikeudet liikkuessasi alueella ja metsässä! Metsäpalovaaran aikana on tulenteko laavulla kielletty!

Ulkoilun jälkeen on kiva istahtaa makoisiin löylyihin ja pulahtaa järvessä, ottaa ehkä pieni huurteinen tai vaikka Lepolan-limsa auringonlaskua ihaillen kartanon kesäterassilla. Varaa sauna: 0406834409

Kysy lisää mahdollisuuksista aktiivilomalle!

"Minun aktiviteettini on vain olla", totesi Kari.

Bergvikin kartano sijaitsee lähellä, mutta kaukana hälystä ja kaupungin äänistä. Osa Bergvikin asiakkaistamme ei kaipaa muuta kuin hiljaisuutta ja sitä on aina tarjolla kartanolla. Kartanon alue on iso jo itsessään, metsää ja vesialueita on toistasataa hehtaaria. Meillä tosiaankin tekeminen voi olla tekemättömyyttä ja sekin toimii aivan loistavasti!

Bergvikin oma kappeli avataan sitä tarvitseville pyynnöstä. Kappelissa voit rauhoittua ja nauttia, olla vaan ja katsella luontoalttaria, josta näkymä Hirsjärven suuntaan onkin joka päivä erilainen.

Jos et ole ihan varma, miten haluat lomasi viettää, soita meille, suunnitellaan se yhdessä!


Salon kaupungin urheilupalvelut sijaitsevat vain reilun 15 minuutin ajomatkan päässä kartanolta. Näin läheltä löydät esimeriksi urheilupuiston, skeittirampit, minigolfradan, tenniskenttiä, uimahallin, jäähallin, lenkkipolut, valaistut hiihtoladut, ratsastustallin ja SaloGolf:in kentän.

https://salo.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/liikunta/

Salo Golf www.salogolf.fi

Teijon mäkiautot/laskettelu www.meriteijo.fi

Teijo Golf www.meriteijogolf.com

MW-talli ratsastajille www.mwtalli.com

Muurlan lasin ravintola sekä myymäläpalvelut www.muurla.com

Mathildedalin kylän runsaat palvelut www.visitmathildedal.fi

Teijon laajat kansallispuistot www.luontoon.fi/teijo