AKTIVITEETIT

Bergvikin kartano sijaitsee kalaisen ja puhdasvetisen Hirsijärven rannalla. Toiminta järvellä on ympärivuotista. Kartanon parkkipaikalta lähtee Bergvikin kartanon luontopolku, jonka varrelta löytyy laavu. Maastoa käytetään myös muunlaiseen retkeilyyn. Meillä voit kalastaa, uida, saunoa, pilkkiä, hiihtää, maastopyöräillä kesät talvet, retkiluistella, meloa, soudella tai vain olla ja nauttia.
Kysy edullisista majoitusta kartanolla! Hinnat alk. 49 €/vrk. 

Järvellä hiihtoa, uintia, kalastusta ja melontaa

Kesäisin meillä on vuokrattavana useampia lasikuituvenettä. Voit soudella järvellä kauniina kesäpäivänä, käydä saaressa laavulla tai kalastaa; kalastaminen Hirsijärvellä on suosittua ja palkitsevaa, koska järvi on varsin kalaisa. Syksyllä kalastetaan jo varhain keväällä. Talvella pilkitään. Ainakin kuhaa, haukea ja ahventa saa järvestä hyvin.

Kun talvi koittaa ja jos järvi jäätyy ja kestää teemme järvelle noin 2,5 km ja noin 5 km hiihtoladut, pertsaa ja luistelua. Vierelle putsataan retkiluistelurata. Reitti kiertää meidän oman saaren, Loukkusaaren, vierestä, missä sijaitsee laavu ja polttopuita. Pysähdy pannukahville, grillaa makkarat! Muurlan valaistut hiihtoladut löytyvät 10 minuutin ajomatkan päästä kartanolla, jos kaipaat vaihtelevampaa maastoa.

Kartanolla on valtavat, hyvin hoidetut nurmialueet. Nurmialueilla voit pelata jalkapalloa, lentopalloa, krikettiä, frisbeegolffia tai vain olla lökötellä ja ottaa aurinkoa!

Ja tietenkin päivän päätteeksi saunaan ja uimaan, Avanto on ja iso onkin!

Kysy edullisista aktiviteettipaketeistamme!

"Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt!"

Kyllä, nimittäin Bergvikin opastetulla luontopolulla voit valita 3,2 km tai 4,7 kilometrin pituisen lenkin. Lyhyemmän lenkin kierto kestää noin tunnin ja pidemmän noin kaksi tuntia. Reitin varrella on iso laavu ja gillipaikka ja ulkohuussi. Omat polttopuut on hyvä varata matkaan. Voit kurkata yhden asiakkaan kokemuksen luontopolulta tästä!

Muistathan jokamiehen oikeudet liikkuessasi alueella ja metsässä!

Ulkoilun jälkeen on kiva istahtaa makoisiin löylyihin ja pulahtaa järvessä, ottaa ehkä pieni huurteinen tai vaikka Lepolan-limsa auringonlaskua ihaillen kartanon kesäterassilla.

Kysy lisää mahdollisuuksista aktiivilomalle!

"Minun aktiviteettini on vain olla", totesi Kari.

Bergvikin kartano sijaitsee lähellä, mutta kaukana hälystä ja kaupungin äänistä. Osa Bergvikin asiakkaistamme ei kaipaa muuta kuin hiljaisuutta ja sitä on aina tarjolla kartanolla. Kartanon alue on iso jo itsessään, metsää ja vesialueita on toistasataa hehtaaria. Meillä tosiaankin tekeminen voi olla tekemättömyyttä ja sekin toimii aivan loistavasti!

Bergvikin oma kappeli avataan sitä tarvitseville pyynnöstä. Kappelissa voit rauhoittua ja nauttia, olla vaan ja katsella luontoalttaria, josta näkymä Hirsjärven suuntaan onkin joka päivä erilainen.

Jos et ole ihan varma, miten haluat lomasi viettää, soita meille, suunnitellaan se yhdessä!


Salon kaupungin urheilupalvelut sijaitsevat vain reilun 10 minuutin ajomatkan päässä kartanolta. Näin läheltä löydät esimeriksi urheilupuiston, skeittirampit, minigolfradan, tenniskenttiä, uimahallin, jäähallin, lenkkipolut, valaistut hiihtoladut, ratsastustallin ja SaloGolf:in kentän.

https://salo.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/liikunta/

Salo Golf www.salogolf.fi

Teijon mäkiautot/laskettelu www.meriteijo.fi

Teijo Golf www.meriteijogolf.com

MW-talli ratsastajille www.mwtalli.com

Muurlan lasin ravintola sekä myymäläpalvelut www.muurla.com

Mathildedalin kylän runsaat palvelut www.visitmathildedal.fi

Teijon laajat kansallispuistot www.luontoon.fi/teijo