Majoituskuva

Majoitu mukavasti

Bergvikin kartanon pihapiiristä löytyy monenlaista majoitustilaa. Majoittumaan mahtuu samanaikaisesti isommatkin ryhmät. Vuodepaikkoja löytyy yli 50hlölle.

Uusi-Aitta

Uudessa aittarakennuksessa on 4 erillistä tilavaa yksiötä suurilla kylpyhuoneilla. Kaikissa huoneistoissa on oma keittiönurkkaus ja ruokailuryhmä. Kaikkiin huoneistoihin on esteetön kulku.

Kartanon Ometta

Kartanon vanhan kivinavetan vintille on rakennettu 13 modernia kahden/kolmen hengen huonetta. Osasta järvinäkymät. Kylpyhuoneet ja wc tilat ovat vielä toistaiseksi käytävällä yöpyjien yhteiskäytössä.

Ideariihi

Kappelinmäellä mäntyjen siimeksessä sijaitsevassa Ideariihessämme on 6kpl neljän hengen huoneita. Isot yhteiset oleskelu & ruokailu tilat. Tilava hyvin varusteltu keittiönurkkaus. Kylpyhuoneet ja wct löytyvät oleskelutilan perältä.

Kartano

Päärakennuksemme yläkerrassa on kolme kaunista tilavaa 2hlön huonetta. Sviitissämme on oma parveke järvinäkymin. Kahdessa huoneista on uudet kylpyhuone/wc tilat. Yhdessä huoneista on vain wc.

Honkaniemi

Upealla maisemalla varustettu Honkaniemi huvila sijaitsee aivan Hirsjärven rannalla. Tuvan valtava takka takaa lämpöisen tunnelman ja kolme makuuhuonetta riittää isommallekin porukalle. Suurella terassilla voi nauttia luonnonrauhasta. Huvilassa on wc sekä suihkuhuone.

Lahdenperä

Sievä viisikymmenluvun mummonmökki on lahden rannalla, ilta-auringosta pääsee nauttimaan omalla pikku terassilla. Mökissä on tilava moderni keittiö, juuri remontoitu kylpyhuone/wc sekä kaksi makuuhuonetta sekä suuri takallinen olohuone. Kartanon päädyssä on myös suuri vuokrattava asunto. Omalla puu-sekä sähkölämmitteisellä saunalla.