AAPELIN SAUNAN UIMAVUOROT

SAUNA- JA AVANTOVUOROT 2023

MIESTEN VUOROT
- tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 16.30-18.00

NAISTEN VUOROT
- tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 18.00-19.30

SEKAVUORO
tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 19.30-21.00

OSTA LIPPU TÄSTÄ!

Aapelin sauna sijaitsee Bergvikin kartanoalueella heti polkutien päässä vasemmalla. Saunan lauteille mahtuu enintään kymmenen henkeä yhtäaikaisesti. Suihkuja on kaksi samassa tilassa ja yksi pukuhuone lattialämmityksellä.

Sauna/avanto on avoinna ja varattavissa talviaikaan tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin klo 16.30-21.00 välisenä aikana. HUOM! Naisille ja miehille on omat saunavuorot sekä sekavuoroja.

Yksi lippu oikeuttaa yhteen saunavuoroon. Yhden saunavuoron kesto on 1,5 tuntia. Lippu ostetaan etukäteen nettikaupasta. Pidä lippu saatavilla tulosteena tai näytettävissä puhelimesta sitä kysyttäessä.

Huomoithan, että saunassa on vain yksi pukuhuone myös sekavuorossa eli miehillä ja naisilla on sekavuorossa sama pukuhuone käytössä. Uimapukua on käytettävä pukuhuoneessa, saunassa ja avannossa. 

Yhdelle 1,5 tunnin kestävälle saunavuorolle myydään rajattu määrä lippuja, jotta kaikilla on erittäin hyvät oltavat sekä saunarakennuksessa että avannossa. Avantoon voi mennä laiturin päästä portailta tai hiekkarannalta. Avanto pidetään auki laajana sulavesialueena jäänestäjäpumpulla.

Bergvikin ravintola (kartanon päärakennus) ei ole toistaiseksi avoinna avantovuorojen aikana.

*Kiitos kaikille talven uimareille ja saunojille! Nähdään kylmäuinnin merkeissä taas talvella!*